iVolonteri

Ova aplikacija će Vam pomoći u pronalaženju volonterskih akcija!


Naš cilj je da se svi Hrvati koji su željni unaprijediti živote svojih sugrađana kroz dobrotvoran rad mogu brzo i lako informirati o tome kome je i gdje pomoć potrebna. Naša stranica vas može izvijestiti o volonterskim akcijama koje se provode na vašem području, što točno rade i kako im se možete pridružiti.

O nama

Mi smo Branimir Vid Maljković i Paul Damjanović i nakon što smo vidjeli kako je teško pronaći volonterske akcije odlučili smo napraviti aplikaciju sa kojom možete lagano pronaći lokalne volonterske akcije.
Branimir

Branimir Vid Maljković

Pohađao je osnovnu školu u OŠ Marjan, a srednju školu pohađa u Prirodoslovnoj školi Split na smjeru Gimnazija. Počeo je programirati sa 13 kada je u sedmom razredu prvi put pohađao EDIT. U osmom razredu je počeo raditi igrice i opet pohađao EDIT, te je bio 3. Još je išao na natjecanje iz razvoja softwarea gdje je bio 7. u državi. Sada u srednjoj školi još uvijek pohađa EDIT i Centar izvrsnosti informatike. Izbacio je i neke igrice na platformu Itch.io i trenutno radi na igrici O the Game.

Paul

Paul Damjanović

Pohađao je Osnovnu školu Brač, te trenutno pohađa drugi razred opće gimnazije u Srednjoj školi Brač. S 14 godina je počeo kodirati u sklopu programa Edit code school i trenutno uči izrađivati geografse karte uz pomoć q-gis programa.