Svježe &
ukusno

“Kako da to opišem? Dobra hrana je kao muzika koju možeš okusiti, boja koju možeš omirisati. Izvrsnost je svuda oko tebe. Samo trebaš biti svjestan, zaustaviti se i uživati u njoj.”

- Chef Auguste Gustea, Ratatouille



Naručite online

Jelovnik

Probajte naša najbolje ocjenjena jela

Shishito


(4.9) star star star star star (980)

Tochigi


(5.0) star star star star star (180)

Udon rezanci


(5.0) star star star star star (580)

Sashimi Moriawase


(5.0) star star star star star (750)

Newsletter

Pretplatite se da dobijete obavijesti o našim najnovijim jelima
Recenzije

Što naši posjetitelji kažu

Paola Buzov @pbuzov
star star star star star

Ovo mjesto pruža izvanrednu uslugu i ukusna jela. Kada sam prvi put probala japansku hranu ovo je restoran u koji sam otišla te sada mogu reći da je jedan od mojih omiljenih restorana u gradu. Obroci su servirani brzo, a cijene su bile razumne. Preporučuje se.

Karlo Marasović @marasovick1
star star star star star

Ovo je moj apsolutno omiljeni restoran. Hrana je fantastična i bez obzira što naručim uvijek sam oduševljen svojim obrokom! Konobari su također odlični i uvijek učinkoviti. Jedva čekam povratak, te preporučam ovo svima koji traže mjesto za jesti!

Lana Todorovski @lanatodorovski
star star star star star

Ovo mjesto je super! Osoblje je također jako ljubazno. Oni znaju što rade i o čemu pričaju, a možete reći da im je glavni prioritet usrećiti kupce. Hrana je prilično dobra, ponešto japanskih klasika i nešto zaokreta, a za njihove cijene se 100% isplati.

Marina Žižić @marinazizicc
star star star star star

Prvi put u u ovom restoranu i kažem vam, morate ići! To je najslađe mjesto s nevjerojatnom hranom. Usluga koju smo primili bila je nevjerojatna i sigurno ćemo se opet vratiti. Učinili su da se osjećamo dobrodošlo i pružili nam nevjerojatno iskustvo.