Kontaktiraj nas
Cesta pitanja
Što je Officium ? . Officium je jednostavan program za male i velike kompanije. Može se koristiti za dopisivanje s prijateljima, glasovne pozive, planiranje uz pomoć kalendara i još mnogo toga. Officium Vam daje mogucnost organizirati vašu kompaniju na način na koji Vi želite uz sve najnovije i najnaprednije dostupne tehnologije već pri cijeni od samo 59.99 €.
Koliko košta pretplata ? . Officium nudi razne planove plaćanja. Postoje planovi od 59.99 € za manje kompanije, skuplji od 119.99€ za one veće, a besplatni trial koji traje mjesec dana. Svaka od ponuda ima svoje prednosti i mane te postoji jedna za svaku okolnost, zbog toga smo sigurni da ćete pronaći bas onu koja Vama treba.
Kada je Officium osnovan ? . Officium su osnovali Luka Ivelić i Srđan Buča 1. 1. 2022. godine u Splitu. Oni su dvoje mladih ih ambicioznih inovatora čiji je budući uspjeh i rast siguran. Od svoga osnivanja Officium je koristilo preko 2000 kompanija sa sve ukupno preko 12000 radnika i prosječni review je 4.8 / 5.
Koje su sve funkcije Officiuma ? . Lista funkcija Officiuma je pre duga za jednu ovakvu listu, ali neke od najpopularnijih funkcija Officiuma uključuju: Kalendar koji se može koristiti za osobno planiranje, ali i usklađivanje vremena sa suradnicima, mogućnost slanja poruka svojim kolegama, odrađivanja glasovnih poziva te pregledno prikazivanje sve bitne statistike vezane za osobnu performancu, ali i performancu kompanije.
Zašto bismo trebali koristiti Officium ? . Officium je najbolja opcija za sve kompanije jer ima najinovativnije i najnaprednije poslovne tehnologije ikada dizajnirane. Zbog svojih brojnih raznolikih planova plaćanja Officium pokriva sve moguće potrebe koje bi bilo koja kompanija mogla imati.