Destinacije

Stvaramo uspomene za cijeli život.
Grčka

Ako tražite raj zabave, Grčka bi trebala biti broj 1 na vašoj listi. Vruća točka zalaska sunca na Mediteranu. Povijesna i kulturna destinacija Europe.

Plan puta: Atena-Korint-Ios

Francuska

Francuska, zemlja vina i sira, zemlja iz bajke.Od Eiffelovog tornja do Francuske rivijere,svaki kutak ove zemlje je blago. Iskustvo za pamćenje.

Plan puta: Pariz-Lyon-Nica

Hrvatska

Oživite svoje mediteranske snove uz kristalno more, pješčane plaže, stare zidine, slapove i poznate filmske kulise po vrućini od 30 stupnjeva.

Plan puta: Split-Mljet-Dubrovnik

Laos

Laos je najbolje čuvana tajna jugoistočne Azije. Savršena opcija za iskusne putnike s ruksakom spremne za nove avanture.

Plan puta: Vientiane-Vang Vieng-Luang Prabang

Japan

Konnichiwa! Japan vas zove Zemlja uspavanih vulkana, izlazećeg sunca i sakura. Tokyo je grad pun kontrasta, obogaćen kulturom, povijesti i novom tehnologijom.

Plan puta: Tokyo-Hakone-Koyasan

Indija

Indija je duhovno mjesto gdje su putnici poput Johna Lennona i Stevea Jobsa generacijama odlazili pronaći sebe. Sada je vaš red da istražite ovu bogatu kulturu i kuhinju.

Plan puta:Delhi-Jaipur-Ranthambore

Radi za Doren

Doren je mlada agencija koja brzo raste. Pridruži nam se i postani jedan od Doren vodiča.Ako volite putovanja, ovo bi mogla biti savršena prilika za vas!

Volontiraj i putuj besplatno s Doren kako bu našim putnicima pružili što bolje usluge.Kao volonter, imat ćete priliku putovati, upoznati nove ljude i steći dragocjeno iskustvo u turizmu.

VODIČI

VOLONTERI

Kolumbija

Zemlja u kojoj vladaju kava i nogomet, gdje su ples i pjesma stil života. Kolumbija je izašla iz ozloglašene prošlosti i danas je jedna od najboljih destinacija u Latinskoj Americi.

Plan puta: Bogota-Santa Marta-Medellin

Meksiko

Od pustinja na sjeveru do džungli na jugu, ljepota Meksika je bogata, raznolika i pobožna. Zemlja povijesti, umjetnosti i tradicije, meksički šarm osvaja sve bez ikakvih zadrška.

Plan puta: Kankun-Playa del Karmen-Tulum

Peru

Upoznajte veličanstvene planine, ruševine Inka, šareni tekstil i užurbane tržnice. Ljepota i šarm Perua zaista su bez premca, Riznica avanture, otkrića i romantike.

Plan puta: Lima-Machu Pichu-Cusco

Australija

Beskrajne plaže, divlja i slobodna priroda Australije će vas osvojiti na prvu. Istražite čuda Australije i pridružite brojnim surferima na visokim valovima.

Plan puta: Sydney-Brisbane-Noosa

Šri Lanka

Šri Lanka je otočni dragulj Indijskog oceana. Istražite drevne ruševine i miljama duge plantaže čaja. Posjetitelje svi dočekuju otvorena srca.

Plan puta: Colombo-Kandy-Ella

Maldivi

Tropska zemlja čuda. Otoci su okruženi koraljnim grebenima i bujnim morskim životom, a zalasci sunca su nezaboravni. Uzmite pauzu i dođite na Maldive.

Plan puta: Kaafu-Male-Vaavu

Napomena

Putuj u grupi

Doren nudi posebnu mogućnost da putuješ u grupi ljudi iz cijeloga svijeta. Nova iskustva, nove kulture i nova prijateljstva dodatno će poboljšati već odlična Doren putovanja. Zašto putovati sam kada Doren nudi ovako dobru ponudu u pola cijene!?

IDUĆE grupno putovanje:
22.-29.5.2023.
Destinacija:
Maldivi (Kaafu-Male-Vaavu)
Ukupno putnika: 24
Slobodna mjesta: 10
Nazovi i pridruži se:
+385 092 445 673

“Svijet je poput knjige. Oni koji ne putuju su pročitali samo jednu stranicu.”

Recenzije

@sofia.marito


AJMO SVI NA MALDIVE!!! 😱😱
@teo.jukic


Sve najbolje = Doren👑
@iris.capan


Putovanja u Japan i Grčku💕💖>>>>
@kate.miler


Zaljubljena u Laos 😘
@david.benic


10/10 organizacija🤩
@paula.vever


PERU U SRCU!💪💖