VODITELJI

O Euroviziji


BBC je objavio voditeljsku postavu za Euroviziju , u kojoj su Alesha Dixon, Graham Norton, Hannah Waddingham i Julia Sanina kao naši domaćini za polufinale i veliko finale; kao i Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills, Claire Sweeney, Sam Quek i Timur Miroshnychenko.

voditelji1
Julia Sanina

Julia Sanina close

Julia Sanina bila je finalistica Plesa sa zvijezdama u Ukrajini i bila je sutkinja na X-Factoru Ukrajina . Godine 2016. njezin bend The HARDKISS sudjelovao je na nacionalnom izboru za Pjesmu Eurovizije i zauzeo drugo mjesto u ukupnom poretku. Poslije je izabrana za sutkinju ukrajinskog nacionalnog izbora za Euroviziju ( Vidbir ).



voditelji1
Graham Norton

Graham Norton close

Graham Norton legenda je natjecanja za Pjesmu Eurovizije koji komentira natjecanje za Ujedinjeno Kraljevstvo od 2009. godine. U njegovoj BBC-jevoj emisiji koja je osvojila BAFTA nagradu, The Graham Norton Show, Graham redovito razgovara s najvećim svjetskim glazbenim zvijezdama i holivudskim A-listerima.



voditelji1
Hannah Waddingham

Hannah Waddingham close

Hannah Waddingham osvojila je nagradu Emmy za ulogu u Ted Lasso , bila je nominirana za tri nagrade Olivier i glumila je u mjuziklima West Enda i Broadwaya ( Spamalot, Čarobnjak iz Oza, Into The Woods, Kiss Me Kate i Space Family Robinson ).



voditelji1
Alesha Dixon

Alesha Dixon close

Alesha Dixon je bivša članica benda Mis-Teeq.Također je iznimno uspješna solo umjetnica. Alesha je i iskusna BBC TV voditeljica - voditeljica je u emisijama Comic Relief i The Greatest Dancer i sutkinja u emisijama Strictly Come Dancing i ITV-a Britain's Got Talent.




RASPORED

Petak, 5. svibnja
Dobrodošli u Eurotopiju


Nakon njih slijedi Welcome to Eurotopia – izuzetna glazbena odiseja nastala u suradnji supergrupe Liverpoola i ukrajinskih umjetnika: Natalie McCool, Stealing Sheep, Helleroid, Krapka; KOMA i Iryna Muha.

Subota, 6. svibnja
Kraljevski dobra zabava


The Village će se otvoriti ujutro kako bi prikazao BBC-jev prijenos uživo s krunidbe kralja , prije nego što niz izvođača iz Eurovizije izađe na pozornicu.
Ali subota u selu je u znaku Royalty Balla, vesele ekstravagancije kostima, koreografiranih plesova i najboljeg od modne scene sjeverozapada, krenut će u akciju preko velike piste u srcu sela.

Nedjelja, 7. svibnja
Firstival


Uživajte u blagdanskoj nedjelji uz cjelodnevni dječji festival.
Obožavatelji će također moći uživati ​​u nevjerojatnim lokalnim umjetnicima u usponu koje će predstaviti Akademija LIMF, uključujući neo-jazz pjevačicu Ni Maxine i vokalni harmonijski sastav Mic Lowry prije nego što požele dobrodošlicu nevjerojatnom House Gospel Choiru.

Ponedjeljak, 8. svibnja
Ovo je Ukrajina


Poslijepodne će biti proslava najbolje nove glazbe uz BBC Introducing koji će programirati pozornicu, kao i ponosno predstavljanje izvanredne postave ukrajinske glazbe. Antytila, Go_A, alyona alyona i Jerry Heil donijet će najbolje od moderne ukrajinske glazbe u Liverpool.

Utorak, 9. svibnja
Noć u Operi
Prva polufinala večer


Prije prikazivanja prvog polufinala uživo, savršeno zagrijavanje bit će Engleska nacionalna opera za Euroviziju. Ovaj jedinstveni nastup bit će ikona jer će publika doživjeti Euroviziju kao nikada prije. Svjetski poznatom ENO zboru i orkestru, pod ravnanjem Stephena Bella, pridružuju se bivši natjecatelji Eurosonga i međunarodne operne zvijezde kako bi izveli klasične obrade nekih od najvećih eurovizijskih hitova. Od 21:00 sat počinje prva polufinala večer u kojoj nastupa i hrvatski predstavnik Let 3.

Srijeda, 10. svibnja
United by Music
Nacionalna lutrija


United by Music Nacionalna lutrija predstavlja United by Music, program The National Lottery i Music Venues Trust predstavlja večer zvijezda i glazbenih ikona.

Četvrtak, 11. svibnja
Jamala predstavlja QIRIM
Druga polufinalna večer


Prije prikazivanja drugog polufinala uživo, bivša eurovizijska pobjednica Jamala oduševit će publiku svjetskom premijerom svog potpuno novog albuma QIRIM, inspiriranog narodnim pjesmama njezinog rodnog Krima. Izvedeno uz BBC-jevu filharmoniju, ovo će biti izuzetan glazbeni trenutak.

Petak, 12. svibnja
EuroEve


Dok razina uzbuđenja dostiže vrhunac uoči velikog dana, Tik Tok's Eurovision Legends će preuzeti pozornicu. EuroEve će sadržavati nastupe Sophie Ellis Bextor zajedno s drugim glazbenicima. Charlotte Church će izvesti svoj posljednji nastup.


Velika završna zabava na Pier Headu donijeti će niz pop izvođača i posebnih nastupa koji se nadograđuju do glavnog događaja i najveće i najbolje zabave u Liverpoolu. Uz vrlo posebnog voditelja glavne pozornice, uzbuđeni smo što možemo pozdraviti nastupe Katrinu, bivšu Katrina and the Waves, i set pop plemića The Vengaboys. Nakon te izgradnje, selo će se transformirati u najveći i najbolji eurovizijski party na planetu!